Ομάδα αντιπληροφόρησης σχετικά με τα κινήματα και τις αντιστάσεις στον κόσμο. Ιστολόγιο υπό διαρκή κατασκευή.

6 Νοε 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11/2009 5.00 μ.μ.

Έκκληση συμπαράστασης  στον παλαιστινιακό λαό


Καλούνται όσοι πιστεύουν στις αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία εναντίον στην ισραηλινή κατοχή και τη διεθνή σιωπή.
Η Ισραηλινή κατοχή, με την ανέχεια του διεθνούς καθεστώτος υπονομεύει ένα ιερό και αρχαίο μνηνείο της  αραβικής περιοχής , το τέμενος Αλ Άκσα, σκάβωντας κάτω από το εν λόγω κτίριο δεκάδες τουνέλ, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ακεραιότητα του κτιρίου και των χιλιάδων προσκυνητών που το επισκέπτονται σε καθημερινή βάση, τους οποίους εμποδίζουν να επισκεφτούν το τέμενος.
Παράλληλα η κατοχή συνεχίζει της πολιτικής εθνοκάθαρσης εναντίον των αράβων πολιτών στην πόλη των Ιεροσολύμων, διώχνωντας τους από τα σπίτια στα οποία μένουν εδώ και δεκάδες γενιές.
Η παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων περικυκλώνεται από ισραηλινές αποικίες, γεγονός που κάνει τη ζωή των αράβων κατοίκων της ένα συνεχή κύκλο απο βάσανα και δυσκολίες.
Η πρωτοβουλία αλληλεγγυής στον παλαιστινικό λαό καλεί όλους σας να εκφράσετε την εναντίωση σας προς την αδικία του κράτους του Ισραήλ και τις συνεχείς  πειρατίες του εις βάρους της ιερής πόλης και των κατοίκων της. 
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/11/2009, 17:00 ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ