Ομάδα αντιπληροφόρησης σχετικά με τα κινήματα και τις αντιστάσεις στον κόσμο. Ιστολόγιο υπό διαρκή κατασκευή.

19 Μαρ 2010

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία Σάββατο 20.3.2010, ώρα 16.00


Η πρόσφατη απόφαση του Ισραήλ για την ανέργεση 1.600 νέων κατοικιών στην περιοχή Ραμάτ Σλόμο της Ανατολικής Ιερουσαλήμ καθώς και τα εγκαίνια μιας νέας Συναγωγής στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ έχουν εγείρει έντονες αντιδράσεις από την Παλαιστινιακή πλευρά, φέρνοντας παράλληλα στην επιφάνεια την πραγματική διάθεση του Ισραήλ να μην εργαστεί για την ειρήνη.

Το Ισραήλ κλιμακώνει την ένταση μεταξύ των δύο πλευρών και απειλεί με ακόμα περισσότερες ανθρώπινες απώλειες. Ήδη η Χαμάς καλεί σε νέα Ιντιφάντα ενάντια στην προκλητική επεκτατική πολιτική των σιωνιστών ενώ ακόμα και πολλές χώρες της Δύσης καταδικάζουν το εν λόγω εποικιστικό σχέδιο που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.

Ο πολύπαθος παλαιστινιακός λαός ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Αντίστασης για τη «Μέρα Οργής», βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα για ελευθερία βγαίνοντας για μια ακόμη φορά στους δρόμους της Ιερουσαλήμ και της Λωρίδας της Γάζας, πετώντας πέτρες ενάντια στην ισραηλινή αστυνομία και υπομένωντας συλλήψεις από τις κατοχικές δυνάμεις.

Η απόφαση των σιωνιστών κατακτητών πρέπει να ανατραπεί.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Κάτω τα χέρια από την Γάζα

Καλούμε σε συγκέντρωση/διαμαρτυρία το Σάββατο 20.3.2010 και ώρα 16.00 μπροστά από την Ισραηλινή πρεσβεία.


Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό
Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο


Επικοινωνία:  6973309233, 6932828964